Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2013 11:47 - ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА
Автор: venka Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5988 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази криза се изразява в нашето отношение към света и обществото. Кризата е в нас и в нашите взаимоотношения. Природата работи в хармония и баланс, и сега зависи от нас да променим себе си и това, как се отнасяме към другите. Като резултат, системата, която сме изградили, включително социално-икономическата система, трябва да бъде в баланс и хармония като природата.

Сред характеристиките на икономическата криза са завишените цени на продуктите, услугите, акциите и заемите. Като резултат, сме свидетели на криза на доверието в икономиката. В крайна сметка, фалшивата картина на света, която е изградена и култивирана много години от тези с техни собствени програми, се разпада. Хората започват да разбират, че в икономика, основана на лъжи, спекулации и манипулации, е невъзможно да се довериш на никого. Не е изненадващо, в състояние на общо недоверие, днешната икономическа система е неустойчива.

По този начин, нашата съвременна икономика е моментна снимка на един свят на изкривени взаимовръзки, манипулации и неправилни ценности. Създаде се безскрупулната и неограничена конкуренция, заедно с ирационалното поведение на потребителите, тъй като потребителите погрешно вярват, че това, което купуват, определя тяхната същност („Купувам, следователно Съм”). Днес ценностите на обществото се определят от марки, известни личности и символи на обществено положение, а не от рационалните интереси на хората. При тези обстоятелства, разпадът на икономиката бе само въпрос на време.
http://globalintegralworld.org/




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. vmir - Днес просто се вижда и чува повече за онова, което е било валидно за всички времена и епохи.
02.07.2013 10:01
Освен това, повишените ни претенции се сблъскват с ограничените ресурси и последствията от изчерпването им. Скоро масовото недоволство ще ликвидира правителствата и междунационалните договори, а регионални тартори ще си съперничат за привличане на етноси, народи и територии под своя опека. И тогава, когато тарторите надделеят над нациите, договорите, законите и правовия ред, ядрените арсенали ще влязат в употреба. Тогава довчерашните борци срещу световната конспирация ще започнат да изстрелват ракети с ядрени бойни глави, защото друго не може да се очаква от хора с празни глави, които вярват, че света е това, с което мафиите се опитват да им напълнят главите. Вследствие на радиоактивното замърсяване, мутациите ще се увеличат и накрая някои праведни и добри хора ще се самовзрият с толкова, колкото е достатъчно за заличаване на страданията и спасяване на човечеството с окончателното му премахване от лицето на земята.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: venka
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 228599
Постинги: 103
Коментари: 80
Гласове: 165
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031